Pri Kovačniku - brošura in promocija/Tourist farm promo

Kako v oblikovanje ujeti domačnost, toplino, prijaznost, srčnost? S tipičnimi grafičnimi elementi iz kuhinj naših babic, kot so karirasti prt z apodlage, ročni šivi za robove strani, deščica za rezanje kot podlaga za besedila, ter s toplimi barvami in črkami prijaznih, mehkih linij...
Turistična kmetija Pri Kovačniku se predstavlja z novo brošuro, za katero smo prispevali tudi urednikovanje in tekstopisje, ter s serijo roll-up plakatov in priložnostnimi razglednicami. Priznajte, da vas ob ogledu zamika, da bi jih obiskali! (Kar dajte, ne bo vam žal!)
 
PS: Celotno brošuro si lahko ogledate tukaj: http://katalogi.studio8.si/Pri_Kovacniku/SLO/
Pripravili smo jo namreč tudi v obliki dinamičnega PDF, ki omogoča listanje po dokumetu, iskanje po vsebini, povečavo izbrane vsebine, deljenje preko socialnih omrežij, shranjevanje celotne ali izbrane vsebine v obliki PDF datoteke in seveda deluje tudi na mobilnih napravah (pametnih telefonih in tablicah s sistemi iOs (iPhone, iPad), Android, Windows, HTML5...)
 
/
 
How to capture the warm, homely feeling of the Pri Kovačniku Tourist Farm? By creating lots of graphic elements that remind us of the good old days in our grandmother's kitchen, such as: checkered table cloth for backgrounds, hand-made saw pattern for page borders, soft hand written font...
Pri Kovačniku Tourist Farm presents itself with a brand new brochure, for which we also did the editorial work and texts, as well as with roll-ups and postcards. Don't you feel tempted to visit by looking at them? (Do! You won't regret it!) 
 
Check the entire brochure by clicking here:
 

Več projektov

CGP za projekt E-odpadki / E-waste project identity
2016
Logotip, spletna stran Ta veseli dan / Logo & web page
2014
Karierni center identiteta / Identity (Career Center)
2014
iOS, Android app Letno poročilo / Annual Report App
2013
Serija brošur Invest Slovenia/Invest Slovenia Brochures
2013
iOS, Android app Letno poročilo / Annual Report App
2014
#YOUTHofEU spletne strani/web pages
2015
Logotip / Logo
2017
Logotip hidroelektrarne Lobnica / Power Plant Logotype
2014
Kampanja Pustimo dobremu... / Public Awareness campaign
2013
Nazaj na vrh