Pri Kovačniku - brošura in promocija/Tourist farm promo

Kako v oblikovanje ujeti domačnost, toplino, prijaznost, srčnost? S tipičnimi grafičnimi elementi iz kuhinj naših babic, kot so karirasti prt z apodlage, ročni šivi za robove strani, deščica za rezanje kot podlaga za besedila, ter s toplimi barvami in črkami prijaznih, mehkih linij...
Turistična kmetija Pri Kovačniku se predstavlja z novo brošuro, za katero smo prispevali tudi urednikovanje in tekstopisje, ter s serijo roll-up plakatov in priložnostnimi razglednicami. Priznajte, da vas ob ogledu zamika, da bi jih obiskali! (Kar dajte, ne bo vam žal!)
 
PS: Celotno brošuro si lahko ogledate tukaj: http://katalogi.studio8.si/Pri_Kovacniku/SLO/
Pripravili smo jo namreč tudi v obliki dinamičnega PDF, ki omogoča listanje po dokumetu, iskanje po vsebini, povečavo izbrane vsebine, deljenje preko socialnih omrežij, shranjevanje celotne ali izbrane vsebine v obliki PDF datoteke in seveda deluje tudi na mobilnih napravah (pametnih telefonih in tablicah s sistemi iOs (iPhone, iPad), Android, Windows, HTML5...)
 
/
 
How to capture the warm, homely feeling of the Pri Kovačniku Tourist Farm? By creating lots of graphic elements that remind us of the good old days in our grandmother's kitchen, such as: checkered table cloth for backgrounds, hand-made saw pattern for page borders, soft hand written font...
Pri Kovačniku Tourist Farm presents itself with a brand new brochure, for which we also did the editorial work and texts, as well as with roll-ups and postcards. Don't you feel tempted to visit by looking at them? (Do! You won't regret it!) 
 
Check the entire brochure by clicking here:
 

Več projektov

Posita, Pošta Slovenije / Posita Promo Materials
2016
Vinske etikete / Wine Label
2017
Identiteta, logotip / Identity Gorenje Surovina
2014
Serija plakatov Čist' moj tip! / Just my Type! posters
2014
iOS, Android app Letno poročilo / Annual Report App
2013
Jubilejni zbornik / Company Anniversary Booklet
2016
Letno poročilo / Annual Report
2013
eMobilnost celostna grafična podoba - DEM
2013
Aplikacija za hotele / hotel app
2015
Letno poročilo/Annual Report 2017, part 2
2017
Nazaj na vrh